mandag den 28. september 2009

LongTimeNoWriting


Nu har jeg ikke skrevet i rigtig lang tid, det er jeg altså ked af! Skal prøve at gøre det bedre denne uge. Jeg er ikke så meget hjemme, sover hos nogle veninder og sådan.. så jeg har heller ikke noget mad herhjemme. I går bestilte jeg thaimad, uhm det var lækkert. I dag ved jeg ikke helt hvad jeg gør. Jeg har lige været nede i netto for at købe ind til Taco's som jeg skal spise med Fabi som snart kommer. Købte en masse lækre ting, bl.a kage, vanillie yoggie (ved ikke hvordan det staves) yougourt (ved heller ikke hvorden dét staves!) og appelsiner. Da jeg så kom hjem gik det op for mig at jeg havde glemt at købe kød til taco'erne. Damn it. Håber vi har noget kylling i fryseren eller sådan noget..
i morgen har jeg fri, skal bare lave NG-rapport. Har rigtig meget brug for at sove, og blive forkælet i dag. Havde en rigtig hård weekend, og meget lang fredag aften:
Jeg var til fest hos Ida, og jeg skulle sove der. Hun bor i Værløse.. jeg faldt halvt i søvn i en tomandssofa med Maria, helt klemt sammen. men så var der to drenge der gik i gang med at lave røræg og pølser, og de LARMEDE simpelthen så meget! De fleste var gået hjem på det tidspunkt, klokken var omkring 03.00. Så jeg hentede to dyner til Maria og jeg, og et glas vand, og redte op på den anden sofa, og tænkte "Aaaaah, hvor bliver det dejligt at ligge dér og sove. Og jeg kan sove længe!" Men. Så skulle jeg på toilettet, men der var låst. Hvilket der havde været de sidste par timer. Jeg bankede på, men der kom først et svar efter 117'ende bank. Det var den anden Maria, Maria H, der lå og brækkede sig derinde. Puuuuha. Hun fik med nød og næppe låst døren op så jeg kunne komme ind til hende. Det var ikke et rart syn. Hun havde bræk i håret, på tøjet, på hænderne og alle steder (håber ikke i spiser eller skal spise lige nu..). Ringede til hendes mor som kom med det samme. Lille Hanni.. det minder om min egen aldrig-mere-vodka-aften. Eiuw. Nå, men så var Mikkel B. faldet i søvn på den sofa hvor jeg havde redt så fint op så jeg kunne få en god søvn. Men fik jeg lov til det? Nææææh nej. Så gik jeg ud i køkkenet til de to "kokke" og hjalp med at rydde op. Man kunne ikke se bordpladerne, og tallerkener, glas, kopper, fade og gryder var bogstaveligt talt stablet op overalt! Bagefter samlede jeg de tomme flasker sammen i to poser. Så satte jeg min i en lænestol med et tæppe og faldt i søvn kl. 05 og vågnede kvart i 8. Tog toget og bussen hjem, var hjemme kl 10. Faldt i søvn i sofaen, hvorefter jeg vågnede en time efter. Så skulle jeg lave dansk stil. (Den er blevet så dårlig, er nødt til at lave en ny). Om aftenen var jeg helt grædefærdig fordi. Jeg havde ikke lyst til at sove alene i det store, tomme hus. Så jeg tog over til min tante og så Forbrydelsen 2 med hende, drak kamille the og sov i hendes sofa. Og om morgenen havde hun lavet smoothie til mig! Mmmmh – tak søde tante!


Nu venter jeg bare på at det ringer på døren - glæder mig til at få besøg.
Rigtig god dag til alle! ♥

_Stine

4 kommentarer:

 1. årh skatte..
  hvornår kommer du hjem til mig? <3

  SvarSlet
 2. jeg vil rigtig gerne hjem til dig skat! mmh, måske tordag? <3

  SvarSlet
 3. jeg kan desværre lige præcis ikke på torsdag :(
  vi har afslutning nede i roklubben - christine stopper som træner så det bliver nok ret sent.. vi må altså finde ud af noget i næste uge, for jeg savner dig frygtelig meget!

  iiih, du skulle have skrevet til mig når du jo var alene hjemme - sagde jo at du var velkommen hele tiden :)<3

  SvarSlet
 4. æhj, øv øv ØV øv øv!
  ville ellers enormt gerne se dig!
  vi finder en dag i næste uge! måske en onsdag? <3

  jaaaaaer, jeg ved det godt, men lige pludselig var jeg "booket" nærmest hver dag :( hvor er det også typisk at vi ikke kan de samme dage.. og du skal ikke engang med til fabis på fredag. ellers kunne vi jo have været sammen før/efter. ELLERS, så skal jeg i hvert fald i lyngby fredag eftermiddag, måske du vil med? :D <3

  SvarSlet