lørdag den 19. september 2009


Idag rejser min familie to uger til Kreta. Jeg skal ikke med. Jeg syntes det var for længe at være væk fra et nyt gymnasium. Så jeg har huset for mig selv i to uger. Senere kommer Fabi og overnatter, måske helt til mandag. Nu ser vi. Vi skal i hvert fald lave noget hyggeligt! Enten skal vi i byen, eller også skal vi se Fangerne på fortet og leje film og spise Ben & Jerry's. Det bliver i hvert fald en herlig dag, uanset hvad vi skal! :) 
Jeg kommer til at savne min mor, far og lillebror en del. Men jeg har mange planer, så jeg kommer forhåbentlig ikke til at sidde herhjemme helt alene. Er egentlig mest bange for at der sker noget med dem. I flyet.. Men det gør der ikke, det må der ikke.
Vi var i biografen igår og se Pigen Der Legede Med Ilden, den er rigtig god! Om lidt vil jeg lave mig noget frokost, rydde op på mit værelse, og sige ordentlig farvel til min familie - og så ellers bare vente på at Fabi kommer.

HAV EN SKØN LØRDAG! 

3 kommentarer:

 1. husk, du er altid velkommen hos mig!

  SvarSlet
 2. NICE billede. Hvor har du det fra? :-)


  Momo.

  SvarSlet
 3. tak tutte! <3

  og tak momo, det er meget sejt ikke? ;) Jeg fandt det på en eller anden hjemmeside med billeder.. art pixie tror jeg det hedder. er ikke helt sikker.

  SvarSlet