tirsdag den 17. august 2010

Jeg er virkelig virkelig i dårligt humør lige nu. Kan ikke helt finde ud af hvorfor, kun nogle få ting som dog også går mig meget på. Jeg har spat i hele kroppen, kunne slet ikke falde i søvn i nat. Jeg har brug for at have det rigtig sjovt eller hyggeligt. Derfor er det også godt at jeg skal være sammen med Moni i dag. Så håber jeg at mit humør bliver lidt bedre. Jeg gik fra Emil til stationen, det tog mellem ti og femten minutter, i silende regn, med regnjakken åben og ingen hætte på. For det magter jeg ikke for tiden. Så nu er jeg helt gennemblødt og ulækker. Og der er ikke nogen hjemme. Jeg har ingen penge, og der er så mange ting jeg skal bruge penge på i øjeblikket. For fanden da.. der skal lige ske noget godt for mig meget snart!

6 kommentarer:

 1. Ej, øv øv. Det lyder rigtig kedeligt. Jeg synes nu også at vejret er en tand ekstra deprimerende, når det regner.. og specielt efter en religionstime!

  lad os håber det går hurtigt over! :)

  SvarSlet
 2. Hehe, årh - religion! Det kan jeg godt forstå.
  Ja, lad os håbe dét! ;)

  SvarSlet
 3. Årh lækker sang! :-)
  Jeg ville egentlig gerne høre, hvordan du lægger en sang over fra youtube uden videoen behøver at komme med? ;-)

  SvarSlet
 4. Du tager bare den der embded, og kopierer den ind i html (det ved du nok godt), og så ændrer du bare "height" de to steder hvor det står, til 25. Prøv det ;)

  SvarSlet
 5. Tusind tak ;-) Har linket dig i min blog, som tak! Haha.

  SvarSlet
 6. Hvor er du sød, mange tak! :D

  SvarSlet