fredag den 25. december 2009

GLÆDELIG JUL!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
(Jeg ved godt at det var igår, men jeg nåede simpelthen ikke at lave indlæg igår, så her er et forsinket juleaten-indlæg)


Der er noget helt specielt ved stemningen den 24. december, fra man vågner til man går i seng. Duften af and og andet julemad i hele huset, gave-byt, den sidste oppyntning, glæden, overraskelserne, håbet om at være den heldige der får skålen, hvori mandlen gemmer sig, dansen om juletræet osv osv. Det er bare helt magisk. Jeg havde en dejlig, dejlig juleaften, omgivet af mennesker jeg holder af. Vi var godt nok ikke så mange, men det var hyggeligt, og stille og roligt. Sad meget med Baby.. Jeg tror han skal hedde Louie. Min far, lillebror og jeg var ovre og besøge min farfar på hospitalet, og give ham gaver. Imorgen kommer min faster, onkel, fætre og kusine herover til julefrokost. Så julen er ikke helt ovre endnu ;-)

Håber også at I allesammen havde en dejlig jul, og mange tak til jer der læser med, det er jeg glad for!

ps. Jeg ligger resten af billederne ind lidt senere.

2 kommentarer:

 1. Hej Stine og glædelig Jul. Jeg vil faktisk spørge dig om hvordan du får dine billeder til at være i den størrelse og uden den den der irriterende ramme rundt omkring?

  SvarSlet
 2. Jeg bruger photobucket.com.

  Der kan man vælge hvor store man vil have sine billeder, og så skal man kopiere html-koden, og sætte den ind i indlægget :)

  Håber det hjalp, men hvis du har brug for nærmere forklaringen kan du skrive til min mail som

  Glædelig jul også til dig!

  SvarSlet