mandag den 14. marts 2011

JEG ER HER STADIG!


Photobucket Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Undskyld undskyld undskyld at jeg ikke har opdateret i 3 måneder, det er simpelthen for dårligt. Jeg har bare haft enormt travlt med alt muligt. Jeg havde en rigtig dejlig tur til Singapore, ville enormt gerne derned igen lige nu. Er simpelthen så forkølet, og har været det i meeeeget lang tid - nu gider jeg ikke mere! Ellers er det bare småting jeg har haft travlt med, sådan nogle almindelige ting. Men nu er jeg her igen! Og jeg håber også, at I stadig er her.
Jeg havde en virkelig dum drøm i nat faktisk.. Jeg drømte at jeg fik at vide, at jeg ikke kunne få børn, og at der ikke var noget at gøre, og jeg måtte jo ikke adoptere pga. sygdommen. Virkelig lorte-situation. Så vågnede jeg og var totalt fortvivlet, og det tog mig lige 2 minutter at forstå, at det bare var en drøm. Men det var heldigvis bare en drøm!
Igår var jeg til Frunch (kan desværre ikke helt finde ud af, hvad det helt præcist er.. brunch, men lidt mere frokost agtigt?) med pigerne på Riz Raz, trods forkølelse. Det var lækkert og hyggeligt og dejligt og alting, specielt når jeg har ligget derhjemme og lavet ingenting i en uge. Jeg er startet på kørekort igen, tror snart jeg skal til teoriprøve. Vil meget gerne have kortet snart! Jeg skal også finde sko til galla snart - så hvis I har gode ideer til, hvor jeg kan købe nogle der passer til kjolen, så skriv endelig!

God mandag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar