tirsdag den 25. maj 2010

LÆSEFERIE

Jeg har fået læseferie nu, og det er skønt. Men, min far går virkelig meget op i, at det er LÆSE-ferie. Han er fx af den mening, at jeg skal læse op til matematik i 6 timer (!!??!) hver dag, til den skriftlige eksamen (som btw først er den 1. juni)! 6 timer?! Og allerede nu? Der er ingen af de andre, der læser så meget, og der er også mange som slet ikke er gået i gang med at læse op endnu. Det irriterer mig, at min far presser mig så meget! Han er nok ikke selv klar over det, men ååååh, jeg bliver virkelig irriteret på ham! For nu er jeg nødt til at læse hver dag, og hvis jeg ikke gør det, skal jeg "bevise" overfor ham, at jeg stadig kan få en god karakter - dvs. mindst 7. Det føler jeg i hvert fald. Jeg har bare brug for, at have bare en lille smule tid til at slappe af, og ikke have dårlig samvittighed over at være sammen med Emil imorgen, og ikke have dårlig samvittighed over at gå ned og købe en bagel med min lillebror, fremfor at sidde herhjemme og læse op, osv. Men. Nu laver jeg en oversigt over de ting, jeg skal læse på, og så tager jeg fat i nogle af de svære ting. Og så må jeg se hvordan det går til matematik eksamen når den tid kommer.

2 kommentarer:

 1. Wow, det lyder godt nok vildt! Jeg kender ikke nogen fra min omgangskreds som læser 6 timer hver dag.. Wow, det er vildt. Højst fire.
  Men man kan jo ikke engang være sikret en god karakter, selvom man læser så meget. Det er næsten det mest skræmmende..

  Jeg håber du holder skansen, og får gode karakterer i alle dine fag ;)

  SvarSlet
 2. Nej vel? Jeg har også prøvet at sige det til ham.. Jeg kommer på ingen måde til at opfylde det "krav"! Og nej, det er det der er så irriterende!
  Hvor er du sød, tak! ;)

  SvarSlet