fredag den 1. januar 2010

2010
______________________________________________

Så kom det; år totusindeogti, som vi har ventet det. Et nyt årti der møver sig indover nullerne, som der dog er blevet gjort en del status over i tv og aviser. Bl.a. lyder det, at vi husker nullerne for:

Kronprinsparrets bryllup 2004 - var det i 2004?
Joachim B. Olsen i 'Vild med Dans' 2008 - hvem er det nu Joachim B. er? Er det træneren for håndbold-drengene? Eller hvad?..
11. september 2001 - no doubt!
Tsunamien i Østen 2005 - og støttesangen med samtlige kendte der forsøger at promovere sig selv! "Deeeet det ansvar, skææææbnen ta'r, når hvad eeend vi gør, hverken gør til eller fra". Resulterede nu mere i en patetisk, overfladisk, kendis-stunt. Nik & Jay var med for satan.. garanteret iført pels og rayban.
Anni og Erik 2007 - Milliardæren der har sex med og forelsker sig i bordelindehaveren med enorme, falske bryster. Klamt.
Britney Spears' op- og nedture i hobetal - lillepigen der sang "Baby one more Time" med slikkeping i munden og skolepige-kostume havde gjort det meget klart at hun ikke ville have sex før ægteskab.. hun endte dog som sexgal og stofafhængig voksen. Skide godt Britney.

Hvis I spørger mig, tror jeg at 00'erne bliver husket for:
Stein Bagger, Sidney Lee, Barack Obama, Krisen, touch-telefoner, X-factor, Thomas Blachmann, Den globale opvarmning, Antichrist, Nitte-moden, 11. september, Svineinfluenza, Michael J.'s død, Brødrene Olsens sejr i MGP, Muhammed-krisen, COP15-failet m.m.m. (med meget mere).

Det har været et spændende årti, som vi ikke glemmer i hvert fald. Nullerne. Det lyder sgu godt. Ti'erne. Velkommen!

// StineIngen kommentarer:

Send en kommentar